Det Norske Institutt i Athen
Norsk for internasjonale studenter
http://www.norwinst.gr/norsk-for-internasjonale-studenter.html

© 2015 Det Norske Institutt i Athen
 

Norsk for internasjonale studenter

Vennligst les informasjonen her før du kontakter instituttet med flere spørsmål.

Eksamen i Norsk for internasjonale studenter, trinn 1, 2 og 3, vil bli arrangert av Det norske institutt i Athen i samarbeid med Institutt for lingvistiske og nordiske studier, Universitetet i Oslo, høstsemester 2015. Dato for eksamen er 15. desember 2015 (nivå 1, 2 og 3). I det tilfelle at antallet kandidater er stort, vi vil utvide testen til følgende dager. Nærmere informasjon om klokkeslett for oppmøte vil bli gitt til de påmeldte studentene. Vi ber dere om å ikke lage reiseplaner før vi informerer dere om den eksakte test dato.

Besvarelsene vil bli sensurert ved Universitetet i Oslo, og bekreftelse/karakterutskrift vil bli sendt kandidatene direkte fra Det norske institutt.

Eksamensavgift: 100 euro pr. kandidat for hver eksamen.  Påmeldte kandidater vil få tilsendt kontoopplysninger og annen nødvendig informasjon. Innbetaling vil gjelde som bekreftelse på påmelding, og kvittering for betalt eksamensavgift medbringes ved frammøte på eksamensdagen. 

Søknad om eksamensdeltagelse sendes på e-post til [email protected] og må være oss i hende senest fredag 20. november 2015, klokka 16:00.

Vennligst benytt vedlagte påmeldingsskjema, og legg ved kopi av pass eller ID-kort.

For ytterligere informasjon som ikke er på dere siden står Zarko Tankosic til disposisjon på telefon 210-92 41 420 eller på e-post [email protected].

Last ned påmeldingsskjema.

Last ned eksamensinformasjonsark.

Last ned forhold til Common European Framework of Reference for Languages

Eksempel TRINN 1 test.
Eksempel TRINN 2 test.


Hvordan finnes instituttet (B)


View Walking directions to Norwegian Institute from Metro in a larger map

Opplæring i norsk

Det norske instituttet i Athen tilbyr ikke opplæring i norsk eller norskkurs. For en liste over institusjoner og personer som tilbyr undervisning i norsk, vennligst se nettsidene til den norske ambassaden i Athen.
 

5 Tsami Karatasou, GR-117 42 Athens, Greece ~ Tel: +30 210 9231420 ~ Faks: +30 210 9215993 ~ [email protected]