Levitra

Levitra

Generisk Levitra er et innovativt produkt til å behandle erektil dysfunksjon, og har et høyt nivå av farmakologisk sikkerhet og forårsaker ikke bivirkninger.

Produktbeskrivelse

Generisk Levitra gir en nødvendig effekt for å oppnå en god ereksjon og å ha sex. Levitra inneholder den aktive ingrediensen Vardenafil som er skånsom mot kroppen og fungerer perfekt for eldre menn.

Vardenafil harr en lavere belastning på det kardiovaskulære systemet i motsetning til mange analoge, og på grunn av dette endres ikke blodtrykk og hjertefrekvens ved bruk av pillene. Bruk av Generic Levitra bidrar til å gi en hard ereksjon selv til eldre menn med kronisk type erektil dysfunksjon. Det oppnås ikke ved ikke en mekanisk økning av styrken, men ved gjenoppretting av de naturlige fysiologiske prosessene.

Hvordan det virker

Mekanismen for den farmakologiske virkningen av Vardenafil består i den økte blodstrømmen til penis under seksuell opphisselse. Vardenafil utvider blodkarene i penis, slik at de cavernøse legemene blir fylt med blod og man får ereksjon.

Virkningen av Levitra begynner 15 minutter etter bruk av pillen, slik at Vardenafil regnes som den raskest virkende medisinen for erektil dysfunksjon. Generisk Levitra stimulerer ereksjon bare under seksuell opphisselse. Denne medisinen forårsaker ikke økt lyst, og er derfor den tryggeste og mest effektive orale medisinske produktet for å behandle erektil dysfunksjon.

Bruk av Generic Levitra er bra ved:

-        Erektil dysfunksjon forårsaket av sykdommer i kardiovaskulærsystemet: bukspyttkjertel diabetes, arteriell hypertensjon og andre.

-        Erektil dysfunksjon forårsaket av de psykogene faktorene: depresjon, angst, stress og tretthet.

-        Erektil dysfunksjon forårsaket av bruk av medisiner. 

Bruk og dosering

-        Generisk Levitra bør tas 15 minutter før startet samleie

-        Pillen kan tas på tom mage, og etter måltider.

-        Optimal bruk av pillene er en gang pr. døgn (24 timer)

Generisk Levitra finnes i pilleform i dosen 5 mg og 10 mg. De skal tas oralt.

En enkelt terapeutisk dose av generisk Levitra for menn i alderen 18 til 65 er 10 mg. Den farmakologiske effekten holdes i 6-7 timer, avhengig av den enkeltes kroppskjemi. 

Eldre menn over 65 år anbefales å ta Levitra 5 mg avhengig av funksjonene i kardiovaskulærsystemet, nyrene og leveren. Hvis den minimale dosen ikke forårsaker bivirkninger, kan dosen gradvis økes dersom effekten ikke er holder.

Forholdsregler

-        Hvis en mann har en alvorlig type glaukom (høy intraokulær spenning), hjertesvikt eller nyrefeil, kan bruk av Generic Levitra ikke anbefales uten konsultasjon av lege.

-        Levitra kan tas 6 måneder etter hjerteinfarkt eller hjerneslag, men først etter kardiologens tillatelse.

-        Ta ikke Levitra hvis du har tatt medisiner som inneholder nitrater eller donatorer av nitrogenoksid

-        Leger anbefaler ikke bruk av Levitra ved alkoholinntak, selv om Vardenafil har liten medisinsk innvirkning på etanol.

Til tross for et forbud fra mange leger, viser de erfarne studiene at alkohol kan konsumeres en time etter bruk av pillen Generic Levitra. Videre bør inntaket av alkohol være lavt. Det kan være et glass vin eller drikke med lavt alkoholinnhold. Hvis man er full, vil virkningen av Vardenafil nøytraliseres på grunn av effekten etanol har på sentralnervesystemet.

Mulige bivirkninger

Siden generisk Levitra har en høy indeks for farmakologisk sikkerhet, er risikoen for bivirkninger lav ved bruk av dette legemidlet. Men menn som tar stoffet for første gang, kan oppleve enkelte symptomer:

-        Kvalme

-        Rødhet I ansiktet

-        Hodepine

Disse symptomene er lette og forsvinner helt etter noen dager ved vanlig bruk av pillene.