Det Norske Institutt i Athen
Innkvartering
http://www.norwinst.gr/innkvartering.html

© 2013 Det Norske Institutt i Athen
 

Gjestehus og forskerleilighet

Gjestehuset, Kavalotti 5

Det Norske Instituttet driver gjestehus som ligger vegg i vegg med det felles Nordiske Biblioteket, og bare et par kvartaler fra Det Norske Instituttet. Gjestehuset blir primært brukt for innkvartering av instituttets egne kursdeltagere. Mellom kursperiodene kan imidlertid studenter, forskere og andre søke om opphold på individuell basis.

Gjestehuset består av to separate leiligheter i en to-etasjes nyklassisk bygning. I hver etasje er det 4 soverom med felles kjøkken, bad og et lite oppholdsrom med TV og spiseplass. I tillegg er det vaskerom i 1. etasje, en liten bakhage og takterrasse.

Kjøkkenet er utstyrt med kjøle- og fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin. Rommene er fullt utstyrt med dundyner om vinteren, sengetøy og håndklær. Ukentlig renhold og vask av sengetøy og håndklær blir foretatt av instituttets personale, men beboerne er selv ansvarlige for daglig orden og renhold av fellesarealer og eget rom.

Gjestehuset vil vanligvis være fullt belagt av instituttets egne studenter i medio januar-mars (BA-kurs), medio juni-primo august (nygreskkurs) og hele oktober (kurs i kulturhistorie), og 1-2 uker i november (etterutdanningskurs for lærere).

For forespørsel om rom, vennligst ta kontakt via e-mail, så vil du få tilsendt søknadsskjema hvor du kan fylle ut hvilken periode du er interessert i å bo på gjestehuset, om du foretrekker enkeltrom eller delt rom, om du er student, forsker eller annet, og hva som er hensikten med det planlagte oppholdet. 


Billeder fra Gjestehuset

Forskerleiligheten

Forskerleilighet

For opphold av en viss varighet kan forskere og andre også søke om å få leie instituttets forskerleilighet.  

Les mer

Ta kontakt via e-mail [email protected].

 

5 Tsami Karatasou, GR-117 42 Athens, Greece ~ Tel: +30 210 9231420 ~ Faks: +30 210 9215993 ~ [email protected]